Mini-, rol-, of afzetcontainers huren voor uw bedrijfsafval: hoe werkt het?

Als u een container wilt huren voor uw bedrijfsafval moet u er rekening mee houden dat er van u als ondernemer wordt verwacht dat uw afval op een correcte wijze en waar mogelijk gescheiden wordt aangeboden. Bosma Reinigingsbedrijf BV kan u in Noordoostpolder en Emmeloord helpen met het plaatsen van containers voor al uw afvalstromen. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat en waarop u moet letten.

Een container bestellen voor bedrijfsafval

Als u een of meerdere containers wilt bestellen voor uw bedrijfsafval is het goed om te weten wat voor afvalstromen er in uw bedrijf allemaal zijn, zodat u de juiste containers voor het juiste afval kunt aanvragen. Weet u niet precies welke soorten afvalcontainers u nodig heeft, dan kan Bosma Reinigingsbedrijf BV u helpen een goed overzicht te krijgen van uw afvalbehoeften.

Hoe werkt afvalscheiding voor bedrijven?
Om het milieu zoveel mogelijk te sparen en om zoveel mogelijk grondstoffen te recyclen en hergebruiken, is afval scheiden in Nederland verplicht. Dat betekent dat u voor verschillende soorten afval verschillende containers gebruikt. Dit is ook voor u als ondernemer aantrekkelijk, omdat bepaalde soorten afval goedkoper zijn om in te zamelen dan andere afvalsoorten.

Hoe worden de containers geleegd?
Het legen van de containers gaat volgens een vastgesteld schema dat volledig is aangepast op uw behoeften. Creëert u veel bedrijfsafval, dan kunnen de containers zo nodig meerdere keren per week geleegd worden. Bij het bestellen van uw containers wordt direct een schema met u afgesproken. Veranderen uw behoeften of heeft u in verschillende periodes meer of minder afval, dan worden de schema’s daarop aangepast.

Containerservice voor projecten en opdrachten
Heeft u op project- of opdrachtbasis containers op locatie nodig, dan kunt u deze reserveren via de containerservice van Bosma Reinigingsbedrijf BV in Noordoostpolder en Emmeloord. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de containers die u nodig heeft tot uw beschikking staan.

De voordelen van Bosma Reinigingsbedrijf BV
Bosma Reinigingsbedrijf BV in Noordoostpolder en Emmeloord is een professionele afvalinzamelaar en -verwerker. Dankzij een groot netwerk en jarenlange ervaring kunnen zij afvalmanagement bieden voor zowel grote als kleine ondernemingen, waarbij er altijd flexibele oplossingen zijn voor uw behoeften als ondernemer. Zo houdt u zich aan de regelgeving en bent u verzekerd van de meest economische oplossingen.

Neem contact op met Bosma Reinigingsbedrijf BV in Noordoostpolder en Emmeloord voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

0 0
Feed